Valittu määrä ylitti varastosaldon

Palveleva kotimainen erikoisliike malmilla | Malminkaari 9, 00700 Helsinki

  1. Etusivu
  2. /
  3. KORIPALLOKENGÄT
  4. /
  5. PUMA STEWIE 3 TOKYO NIGHTS

PUMA STEWIE 3 TOKYO NIGHTS

Valitessasi tuotteen koon / värin, näet tuotteen toimitusajan

134,95€ 107,53€

Saatavuus: Saatavilla

Toimitusaika: 1-4 arkipäivää

Uutuus

Heti kun WNBA-tähti Breanna Stewart saapui Japaniin kohtaamaan maailman parhaat pelaajat, kävi selväksi, että hänestä oli tullut globaali supertähti. Tämä maailmaa kiertävä matka heijastuu Stewartin uusimmassa mallissa, Stewie 3 Tokyo Nights. Tokion ikonisista neonvaloista inspiroituneet grafiikat antavat Stewie 3 Tokyo Nightsin suorituskykyiselle siluetille odottamattoman, ympärivuorokautisen tunnelman.

Stewie 3 Tokyo Nights ei ole vain huomiota herättävä väri, vaan se on suunniteltu suorituskykyä ajatellen. Kengässä on erittäin kestävä ulkopohja, joka tarjoaa paremman pidon, ja kaksitiheyksinen Profoam+ -välipohja kohdennettua vaimennusta varten. Tämä tarkoittaa parempaa energian palautusta ja vakautta, olitpa sitten ajamassa korille, vetämässä kaukoheittoa tai taistelemassa levypallosta.

  • Kaksitiheyksinen Profoam+ -välipohja tarjoaa kevyttä energian palautusta ja parannettua liikkeenhallintaa. Kohdennettu vaimennus lisää jalkaterän etuosan tukea ja vakautta.
  • Erittäin kestävä ulkopohja, jossa on komposiittimateriaaleja ja innovatiivinen pohjakuvio, joka tarjoaa lisäpitoa silloin, kun sitä eniten tarvitset.
  • Suunniteltu verkko-päällinen antaa kevyttä ja kohdennettua tukea, samalla kun saumaton monivyöhykerakenne mahdollistaa hengittävyyden ja mukavuuden.
  • Kukka-aiheinen muovi-kehikko parantaa sivujen ja kantapään vakautta.

Väri

Koko

Määrä

Tietoja valmistajasta (hc)